Merk horloges

Goedkope merk horloges

In het artikel dat we schreven over gouden horloges, hebben we het al zijdelings aangebracht. Er zijn merken die kwaliteitshorloges op de markt brengen die niet zo duur zijn als die van de absolute topmerken die met edelmetalen en edelstenen werken. Ook deze goedkope merk horloges hebben gedurende de afgelopen jaren steeds meer aan prestige gewonnen. Deze horloges zijn in vele gevallen erg gewild omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden. Daarom alleen al vinden wij het belangrijk om aan goedkope merk horloges een artikel te wijden.

Stijlvol en betaalbaar

Goedkope merkhorloges zijn zowel stijlvol als betaalbaar. Een goed horloge is een polsuurwerk dat je dag in, dag uit kunt dragen. Op zulk horloge kun je van op aan dat het altijd werkt wanneer je het nodig hebt en dat het de tijd altijd zo juist mogelijk aangeeft. Bijkomend ziet dit merk horloge er stijlvol en modieus uit, zonder dat je stukken van mensen hoeft te betalen. Met andere woorden, goedkope merk horloges zien er allesbehalve goedkoop uit.

De beste goedkope merk horloges.

Er bestaan verschillende merken van polshorloges die wij van harte kunnen aanbevelen. We geven je graag een overzicht van onze favoriete merken.

Tommy Hilfiger

Dit merk werd in 1985 opgericht door de Amerikaanse modeontwerper met dezelfde naam. Dit merk is vooral bekend voor zijn mannenmode, maar het bracht ook een lijn voor horloges op de markt. Ondertussen vind je bij Tommy Hilfiger zowel dames als herenhorloges die er mooi uitzien aan een betaalbare prijs. Voor minder dan 200 euro vind je hier al een degelijk dameshorloge. Dit is een goed voorbeeld van goedkope merk horloges.

Komono

Komono is een Belgisch merk van goedkope merk horloges dat er zeer stijlvol uitziet. Voor minder dan 70 euro brengt Komono stijlvolle herenhorloges op de markt die zeker niet zullen misstaan bij een zakelijke garderobe. Dit merk werd gesticht door de Belgische ontwerpers Anton Janssens en Raf Maes en in zeker een merk om in het oog te houden!

Esprit

Esprit is een ander modemerk dat het goed blijft doen. Ook dit merk bracht stijlvolle maar betaalbare merk horloges op de markt. Bij Esprit valt op dat dit merk een ruime keuze heeft van verschillende modellen en uitvoeringen. Zowel mannen als vrouwen hebben hier de keuze tussen eigentijds of klassiek, verfijnd of stoer. Ook Esprit slaagt erin om een goede kwaliteit/ prijs verhouding te bieden. Zelfs de duurste horloges van dit merk kosten net iets meer dan 200 euro en ook onder de 100 euro kun je hier tal van stijlvolle goedkope merk horloges vinden.