Bruidsschoenen

Gemakkelijke en betaalbare bruidsschoenen

In ons vorige artikel kwam je wellicht te weten dat het tegenwoordig niet moeilijk meer is om goed zittende, gemakkelijke en betaalbare bruidsschoenen online te vinden. Een paar van 50 euro stal daarbij de show en we kunnen ons levendig voorstellen dat onze lezers dan graag willen weten wat ze voor een dergelijk bedrag aan bruidsschoenen mogen verwachten.

Rijglaarsjes als bruidsschoenen

Ze zagen er echt schattig uit, die witte rijglaarsjes die we voor iets meer dan 40 euro online vonden. De enkelhoge rijglaarsjes uit wit leder, met witte veters, leken wel zo weggelopen uit een 19e – eeuws tafereeltje. Dit zijn duidelijk niet de klassieke witte bruidsschoenen met naaldhakken waar geen enkele bruid een volledige dag kan op staan of rondlopen. Toch zien ze er ongelooflijk romantische uit. Vaak hebben ze een halfhoge hak die toch verfijnd genoeg is om er elegant uit te zien, en je voeten toch genoeg steun geeft om het een hele dag vol te houden. Dankzij de veters die kunstig ingerijgd worden, passen deze bijzondere bruidsschoenen altijd goed aan je voet en zul je alvast niet zoals bij Assepoester het geval was, je muiltjes verliezen.

Halfhoge pumps

Pumps zijn goede voorbeelden van klassieke damesschoenen die het ook goed doen als bruidsschoenen. Deze klassieke schoenen staan goed onder iedere jurk en daarom kun je met pumps als schoenen voor onder je huwelijksjurk eigenlijk niets verkeerd doen. Kiezen voor pumps uit wit of gebroken wit, is kiezen voor veiligheid op meer dan een vlak. Daar is op zich niks mis mee, zeker wanneer je aan je bruidsschoenen een veilig gevoel wilt overhouden.

Bruidsschoenen met hoge hakken

Wie houdt van hoge hakken en zich zelfverzekerd genoeg voelt om er de hele dag mee rond te lopen, die willen we natuurlijk niet de kans ontnemen omdat ook te doen. We moeten het eerlijk toegeven klassieke witte bruidsschoenen met ragfijne naaldhakken zien er superelegant uit. Wie het aandurft om deze prinsessenschoenen te dragen ziet er superelegant en geraffineerd uit.

Bruidsschoenen met riempjes

Wie zich niet zo zeker voelt op hoge hakken en wie zich niet kan vinden in pumps of rijglaarsjes hoeft allesbehalve te wanhopen. Ook voor bruidsschoenen zijn er mogelijkheden te over. Wie er toch elegant wil uitzien op de trouwdag, kan kiezen voor platte bruidsschoenen met riempjes. Dankzij de eigentijdse ontwerpen die je momenteel kunt vinden, zien bruidsschoenen met riempjes er momenteel allesbehalve schools uit. Niemand kan je beletten om voor comfort te kiezen op je huwelijksdag!