Bruidslingerie

Bruidslingerie

Meestal draag je tijdens je huwelijksdag lingerie in de kleur van je trouwjurk. Toch hoeft bruidslingerie niet saai te zijn. Eerlijk gezegd mag het tijdens je huwelijksnacht ook wel iets bijzonders zijn. Bruidslingerie heeft bijgevolg een dubbele functie. Louter ondersteunend overdag, maar ’s avonds mag je hier toch wel pikant mee uit de hoek komen! Bruidslingerie maakt de mooiste dag van je leven helemaal af.

Stoute bruidslingerie

Na een hele dag verstopt te zijn onder je bruidsjurk, komt bruidslingerie graag een beetje stout uit de hoek. Dat mag ook wel, want je bruidsjurk stond de hele dag al op het voorplan. Zo hoort het ook. Ook al kiezen we onze bruidslingerie het best nadat we onze jurk gekozen hebben, is het erg belangrijk om veel aandacht te besteden aan onze bruidslingerie. Jurk en lingerie moeten goed op elkaar afgestemd worden. Soms kunnen stukjes kant elkaar complementeren, maar over het algemeen moet je ervoor zorgen dat de bruidslingerie goed verstopt blijft. Toch mag bruidslingerie een beetje pikant zijn. Zo kun je ervoor zorgen dat je tijdens de huwelijksnacht heel verleidelijk bent!

Anderskleurige bruidslingerie

Soms is het leuk om tegen de stroom in te gaan. Wie dit aandurft, moet er gewoon voor gaan. Sommige dames zullen grote ogen trekken wanneer ze lezen dat er rode bruidslingerie bestaat, maar eigenlijk is het idee niet zo ongewoon. Afhankelijk van de stof die je gekozen hebt voor je huwelijksjurk, kan rood de kleur van de dag van je leven worden wanneer je ervoor zorgt dat de accenten die ontstaan door het dragen van rode bruidslingerie zorgvuldig en weloverwogen door een professionele kleedster werden uitgekozen. Echte durvers kunnen misschien wel voor een zwarte bh kiezen.

Romantische bruidslingerie

Wie houdt van kant en romantische bruidslingerie doet er goed aan om motieven te kiezen die je bruidsjurk complementeren. Zo kan een extra stukje kant er net zo uitzien alsof het deel uitmaakt van je jurk terwijl dit toch net niet het geval is. Romantische witte onderjurken worden wel eens afgeboord door brede stroken kant en zo kun je het laten voorkomen of je bruidsjurk over een extra laagje beschikt.

Korsetten

Met een korset kies je voor een klassiek stuk lingerie dat het uitstekend kan doen als bruidslingerie. Zo kun je er met het juiste korset voor zorgen dat de lijnen van je lichaam ondersteund worden en tegelijk je jurk beter tot haar recht komt. Tegelijk blijven korsetten pikante stukken bruidslingerie waar je veel plezier kunt aan beleven!