Bruidskapsel

Bruidskapsel

Je huwelijksdag is de dag van je leven, we kunnen het niet genoeg herhalen. Je jurk, je schoenen, de kousenband van je grootmoeder of een juweel van je tante maken je outfit helemaal compleet. Of toch niet helemaal. De perfecte bruid uit de bruidsmagazines draagt natuurlijk met gepaste trots het mooiste bruidskapsel. Net dat bruidskapsel kan vele toekomstige bruiden de nodige zorgen baren. Op je trouwdag spreekt het uiteraard vanzelf dat je haar helemaal goed zit. Dat is meteen ook het probleem. Net omdat iedereens haar zo verschillend is, lijkt het soms onmogelijk om je bruidskapsel in de juiste plooi te krijgen.

Een bruidskapsel voor kort haar

Wanneer we aan een bruidskapsel denken, denken we vaak meteen ook aan lang haar. Moderne kapsels zijn vaak kort, dus we vinden het helemaal niet gek wanneer toekomstige bruiden bij het horen van het woord bruidskapsel alleen al in de stress schieten. Vaak is er de tijd niet meer om je haar nog te laten groeien en vele jonge vrouwen hebben daar ook geen zin in. Daarom is het ook een opluchting om te horen dat een bruidskapsel voor kort haar ook tot de mogelijkheden behoort. Zo kan je op je trouwdag alvast dat deel van je persoonlijkheid behouden en heb je letterlijk en figuurlijk veel minder kopzorgen. Je kapper kan je vast een heel eind op weg helpen omdat hij of zij bekend is met de creatieve mogelijkheden van je basiskapsel. Vaak is het ook mogelijk om inspiratie op te toen op het internet door foto’s te bekijken

Bruidskapsel voor halflang haar

De tijd dat echte dameskapsels vrij kort waren, hebben we weeral een tijdje achter ons. Halflange kapsels hebben het voordeel dat ze er vrij natuurlijk uitzien en daarom is het ook geen wonder dat een bruidskapsel voor halflang haar vrij populair is. Wie zich toch de moeite wil getroosten om haar haar te laten groeien voor de trouwdag, hoeft dus niet langer te wachten tot het haar lang genoeg is. Er zijn voldoende mogelijkheden om halflang haar te krullen of op te steken voor een bruidskapsel.

Bruidskapsel met lang haar

Voor wie op zoek is naar een bruidskapsel biedt lang haar de meeste mogelijkheden. Met lang haar kun je bijna alles. Opsteken is geen probleem. Met de juiste haarspelden blijven de meeste opgestoken kapsels goed in model. Krullen is vaak ook een optie, maar niet iedereen heeft haar dat makkelijk te krullen is. Je kunt het zo makkelijk of ingewikkeld maken als je zelf wilt. Ook los haar dat goed verzorgd is kan op de huwelijksdag voor een prachtig bruidskapsel zorgen!